Skip to content

Hatklubbens vs Avpixlat

maj 6, 2016

Så har det blivit dags att återvända till den lilla hatklubb jag är med och administrerar på Facebook. Som tidigare nämnt samlar klubben allt från höger- till vänsterradikaler, och allt där emellan, till ett tryggt rum för näthat där man kan kalla varandra för bögar, publicera rättegångsprotokoll och hota varandra med stryk.

Vi har under hela experimentets gång med spänningen väntat på att första golbögen ska skärmdumpa utanför gruppen, och idag hände det till sist, när Avpixlats Roger Sahlström passade på tillfället att dra den trötta gamla valsen om det “goda hatet”.  

Det här bekräftar förstås våra tidigare erfarenheter av SD-högern som en bunt sköra små glasprinsessor, lika lättkränkta som en intersektionell könsbytarneger med judisk morsa och AIDS. De slår helt enkelt intersektvänstern med bred marginal i grenen “böla till morsan som en jävla tönt”. Vi har faktiskt ett par medlemmar från den intersektionella vänstern som gett och tagit lika bra som nazisterna, medan SD-folket, som tidigare påpekat, stuckit med svansen mellan benen så fort det hettat till.

Undantaget då Roger Sahlström, som sannolikt noterade att bland alla dårar och nazister dolde sig också namn som Interasistmens Henrik Johansson och Researchgruppens Mathias Wåg, och därför lade sig på lurk i vassen, i hopp om att kunna klippa sig en saftig skärmdump för att kunna skriva ännu ett indignerat blogginlägg om “det goda hatet”. Idag lyckades han (golfapplåd). Naturligtvis utan att ange var han hittat citatet, eller att han själv (fortfarande) är medlem. Så jobbar ju Avpixlat.

Han har fortsatt lägga upp skärmdumpar från gruppen på sin twitter och facebook-sida, i jakt efter likes och styrkekramar från sina sykofanter, (samlad bedömning: en bunt BIB-kärringar och bortrationaliserade grovarbetare) som raskt ställde sig på kö för att kräkas ur sig sina floskler om den fina vänsterns goda hat, den svenska galenskapen och södertörn.

Allt detta har naturligtvis varit oerhört festligt, men har dock förstärkt de onda aningar jag burit en tid om att den politiska korrekthet vi börjat bli av med bara kommer ersättas av en ny sådan. En politisk korrekthet som inte kommer drivas av rasifierade genusstudenter, utan av bittra BIB-kärringar och arga granngubbar, med Avpixlat som bas istället för Södertörn. Efter att jag scrollat “Salles” facebooksida är jag redan trött på den.

För säga vad man vill om det gamla PK, den var i alla fall en skön varböld att pilla på, med sin verbala onani och sina sanslösa självmotsägelser, medan den nya hotar bli lika grå och trist som en mexitegelvilla, som ett hem & skola-möte under 80-talet.

80-talet, ja. Det är väl det som kommer tillbaks. En tid då Siewert Öholm var mainstream, och folkaktionen mot pornografi brände vuxenserietidningar utifrån den svagbegåvade svennens perspektiv snarare än den radikala feminsimens.

På ett sätt kommer det förstås bli lite roligt, att känna att man befinner sig på “rätt” sida igen i sin givna avsky mot etablerad konsensus. Som skådespel kommer det dock bli väldigt trist, då det saknar den spänning klyftan mellan folk och elit ändå innebar. Under Avpixlats herravälde kommer allt åter vara ett, när majoritetens tyranni åter härskar oinskränkt.

Annonser

From → Uncategorized

One Comment
  1. Augusto Pinochet permalink

    Man får väl ändå ge dom för att dom fulspelar för politiska poäng. Är det inte lite samma sak när rikshoran Rosinha Sambo momsregistrerade sig för prostitution på skatteverket och sedan anmälde Göran Persson för koppleri?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: